Rendszergazda

Akár az év 365 napján, 0-24 órában állunk partnereink rendelkezésére.

A legtöbb rendszergazda nehezen elérhető, ebből tanulva és e hibát kihasználva terjeszkedünk. Telekommunikációs és szervezési megoldásokkal (mérten) az esetek 95%-ban informatikai szakember érhető el ügyfélszolgálatunkon!

„Az InfoComplex számunkra az a fontos és megbízható stratégiai partner, aki minden IT problémánkra tudja a megoldást. A hét minden napján, a nap minden órájában számíthatunk rájuk, ami cégünk számára a kiszámíthatóságot és a stabilitást jelenti.” Szabó Márk Rovitex Hungária Kft. - pénzügyi igazgató

Szakmai ügyfélszolgálat

A legfejlettebb telekommunikációs technológiáknak köszönhetően mindig elérhetőek vagyunk. Ügyfeleink hívása 95%-ban elsőre szakmai kollégához kerül.

7/24/365

7/24-es ügyeleti szolgáltatásunkat azok számára fejlesztettük ki, akik számára kulcsfontosságú az informatikai rendszer folyamatos és stabil működése. Jellemzően hotelek és több műszakban működő gyárak veszik igénybe.

Jogtiszta távfelügyelet

Sok rendszergazda használja a TeamViewer-t, de csak kevés vásárolta meg. Cégünk komoly összeget költött a távoli elérések szoftverére, hogy azt legálisan és biztonságosan használhassa.

Mentés ellenőrzés havonta

Megszervezzük, automatizáljuk, ellenőrizzük és havi szinten tájékoztatjuk az adatmentésről. Nemcsak a mentésről, hanem a helyreállíthatóságról is gondoskodunk.

Támogatás

Partneri közösségünk sokat segít abban, hogy ne csak a saját szakterületünkön tudjunk tanácsot adni. Ügyviteli rendszerek, internet, hálózatok és sok más területen szereztünk tapasztalatot.

Cseregépek

Egy meghibásodás esetén minimalizálni tudjuk a kiesést ügyfeleinknél, ehhez PC-k, laptopok és aktív eszközök állnak rendelkezésünkre.

Gyorsaság

Akár egy órával a bejelentés után megkezdjük a helyszíni hibaelhárítást. Bejelent - csavarhúzó elejt - és indulás a helyszínre!

Szerviz

Saját, cserealkatrészekkel jól felszerelt szervizünkben hatékonyan végezzük az eszközök javítását. Szerződött, külső szakszervizeink támogatásával akár a különlegesebb hardveres hibákat is elhárítjuk!

Frissítések

Az operációs rendszerek frissítése kiemelt rendszergazdai teendő és fontos proaktív feladat. Sok rendszer esetében ezzel meg lehet szüntetni a sebezhetőséget.

Baranya, Somogy, Budapest és Hajdú-Bihar megye

Pécs

7630 Pécs, Edison u. 1 fsz 1/A. Pécsi Hőerűmű irodaház

Debrecen

4024 Debrecen, Csapó u. 28. Pulykakakas irodaház IV. emelet

Ezeken a területeken tudunk hatékonyan szolgáltatni. A távolság nagy úr még akkor is, ha az esetek többségében távolról meg lehet oldani a problémákat.

Windows

A legtöbb ügyfelünknél Windows gépeket és szervereket használnak. 2009 óta foglalkozunk Windows szerverekkel, azóta sokat fejlődtünk ezen a területen. A vállalkozások nagyjánál a Microsoft rendszerei megkerülhetetlenek!

Macintosh

Első Macintosh rendszerünk az Enviroinvest Zrt. labor rendszere volt, iMac gépekkel és Mac Server-rel. Izgalmas feladat ezek felügyelete. Jelenleg csaknem 30 Mac kliens és 3 szerver van a kezelésünkben.

Linux

Az InfoComplex indulásakor szinte kizárólag Linux szerverekkel foglalkoztott. Jelenleg az Ubuntu disztribúciókat favorizáljuk, de a Linux alapú Mikrotik routerek is verhetetlenek hálózati infrastruktúrák területén.

Érdekel a szolgáltatásunk? Írj nekünk!

Ha a fentiek felkeltették érdeklődésed, írj nekünk, vagy csörrenj ránk a +36 (72) 555-777 számon. Segíteni fogunk!