Pályázatok

Megfelelő előkészületek nélkül jó megoldások sincsenek!

Különösen igaz ez a pályázatok esetében. Pályázatok kapcsán nem csak a kivitelezésben, hanem a körültekintő előkészítésben is nagy támogatást tudunk adni.

A 2020-ig tartó időszakban nagy mennyiségű Európai Uniós támogatásra lehet pályázni a magyar pályázati rendszerben. Összeszedtük az aktuális pályázatokat, illetve hogy ezekbe milyen informatikai beszerzések kapcsolhatók.
Várható pályázatok

Rengeteg kisvállalkozás várja a közeljövőben megjelenő pályázatokat. Összeszedtük egy csokorba azokat, melyekhez kapcsolható informatikai beszerzés, fejlesztés.

K + F pályázatok

2015 szeptember végén kijöttek a K+ F pályázatok, melyekre fejlesztési projektekkel lehet pályázni. Sok IT eszköz beszerzésre van lehetőség, amelyek ezeket a tevékenységeket támogatják.

szechenyi_2020

"Pályázati projektek komplex menedzselésével foglalkozó szolgáltatóként az ügyfeleink elégedettségét több szempontból is befolyásolja az informatikai partnerünk szolgáltatói minősége. Véleményünk szerint az informatikában az elsődleges az üzembiztonság, ugyanez a minőségi értékmérő a pályázati szakmában a dokumentumok koherenciája. Ezt az InfoComplex szállítóként és szolgáltatóként is egyszerű, mégis korszerű és szakmailag megalapozott megoldásokkal biztosítja közös projektjeink során. Pályázóink érdekében informatikai témájú pályázatokban mi az InfoComplexet ajánljuk." Németh Norbert – ügyvezető, Protask Kft.

protask_palyazatimuhely_logo_trp

Tudj meg többet megbízható pályázati partnerünktől: http://protask.hu/category/aktualis-palyazatok/

Felhívás azonosító jele Felhívás neve Felhívás keretösszege (Mrd Ft) Felhívás meghirdetésének módja Felhívás meghirdetésének tervezett ideje
GINOP-5.2.4 Gyakornoki program pályakezdők támogatására 15 egyszerűsített november
GINOP-5.3.2 "”A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban, rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál”" 5 egyszerűsített december
GINOP-5.3.4 A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése 2 standard december
GINOP-6.1.4 Munkaerőpiaci kulcskompetenciák fejlesztése 2,5 standard december
GINOP-8.2.4 Infokommunikációs-technológiai vállalati fejlesztéseket támogató kombinált hitel 15,72 alapok alapját végrehajtó szervezet jár el pénzügyi közvetítőként december
GINOP-8.3.1 "Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése hitel" 44 alapok alapját végrehajtó szervezet jár el pénzügyi közvetítőként december
GINOP-8.3.4-1.2.3 "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése keretében finanszírozott kombinált hitel" 30 alapok alapját végrehajtó szervezet jár el pénzügyi közvetítőként december

Pályázati történetek

Sok pályázaton vagyunk túl, melyek során sok tapasztalatot szereztünk. A KKV szektorban a nagyobb informatikai beruházások, fejlesztések többsége pályázati keretek között valósul meg. Az előző pályázati ciklusban szerencsénk volt sok pályázatban részt venni beszállítóként. Ezek közül mutatunk be néhányat.

Komplett szerver és hálózati felújítás a Rovitex Hungária Kft-nél

A Rovitex Hungária Kft. 2014 év végén költözött az új telephelyre. Izgalmas feladat volt a teljes rendszer költöztetése közben felújítani a komplett szerverparkot.

Problémák és cél

A cég 2014 év végén vette használatba új telephelyét, melyet pályázati keretek között épített. Az infrastruktúra fejlesztési pályázathoz kapcsoltan a tulajdonos a komplett szerver parkot és a teljes hálózati rendszert modernizálni szerette volna.

Megoldás

Az előkészületek már 2013 év elején megkezdődtek a tervezéssel, hiszen a legmodernebb virtualizációs technológiával kellett megoldani a szerteágazó ügyvitel kiszolgálását. HP szervereket és Micrsoft Hyper-V technológiát alkalmaztunk, az összes meglévő kiszolgálót cseréltük, migráltuk az új hardverekre. Ráadásul a költözés szilveszter és újév napjaira esett, így 2014 január 2-án elég fáradtan adtuk át az új telephelyen működő, modern rendszert.

Teljes informatikai rendszer cseréje az O és R Kft-nél

Az O és R Kft tulajdonosai pályázat keretében cserélték le a komplett informatikai rendszert.

Problémák és cél

A cég meglévő gépparkja elavult, a gépek lassúak, a hálózat instabil volt. A gépek cseréje mellett igény volt a közös munka fejlesztése, valamint az email rendszer stabilizálása, mellyel folyamatos problémák voltak.

Megoldás

A gépeket, laptopokat új, SSD-vel szerelt eszközökre cseréltük le. Az email rendszert az Office365 Exchange Online szolgáltatásával stabilizáltuk, majd a közös munkát és az új ügyviteli rendszert Microsoft 2012 szerverekkel támogattuk. Bevezettük a távoli asztal szolgáltatást, mely segítségével a munkaterületeken dolgozó építésvezetők, valamint a cég vezetői könnyedén hozzáférhetnek az ügyviteli rendszerhez és a szervereken tárolt egyéb adatokhoz.

Informatikai fejlesztés a Laterum Hotelben

A Laterum Hotel tulajdonosai DDOP pályázat keretében fejlesztették szállodai szolgáltatásaikat, melyhez kapcsolódóan informatikai fejlesztést is végrehajtottunk.

Problémák és cél

A cél a teljes ügyviteli folyamatok átalakítása, hatékonyabbá tétele volt, melynek keretében a Hostware szállodai szoftvert tervezte bevezetni a tulajdonos. A meglévő gépek elavultak voltak, ezek cseréje is szerepelt a kitűzött célok között.

Megoldás

Debian GNU/Linux szerveren alakítottuk ki az új ügyviteli rendszer adatbázisát. A Hostware munkatársaival közösen minden új számítógépre telepítettük a szoftvert. A beruházás kereteiben Seawing szállodai beléptető rendszer került bevezetésre, valamint a komplett házban kialakítottuk a WiFi lefedettséget.

Pályáznál? Írj nekünk!

Ha kérdésed lenne, írj nekünk, vagy csörrenj ránk a +36 (72) 555-777 számon. Segíteni fogunk!