Munkahelyi képzések (GINOP-6.1.6-17-2018-00318)

Projektinformációk

 • A kedvezményezett neve: InfoComplex Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A projekt címe: Munkahelyi képzések megvalósítása az InfoComplex Kft-nél.
 • A szerződött támogatás összege: 7 887.267 Ft
 • A támogatás mértéke: 100 % A projekt befejezési dátuma: 08.26
 • A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00318

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítását 2018.11.15-én kezdtük meg a szakmai megvalósító közreműködésével.  2019. áprilisában tartottuk meg az első képzést, majd az idei év során a további képzéseinket. A projekt keretében az utolsó képzésünket idén júliusban kezdtük meg, melyet a rá következő hónapban le is zártunk. A képzéseinket a REKTOR OKTATÓKÖZPONT Felnőttképzési és Vállalkozásfejlesztési Kft. tartotta.

Az alábbi képzéseket tartottuk meg:

 • Az Üzletvitel a gyakorlatban képzés csoportbontásban került megvalósításra 5- 5 fő bevonásával. A képző a REKTOR OKTATÓKÖZPONT Kft., engedélyszáma: E-000067/2013, a képzés engedélyszáma: E-000067/2013/D003, Megvalósítási helyszín: 1. csoport esetében 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. és a 2. csoport esetében pedig 7622 Pécs, Béke utca 1.
 • Az Irodai Programok képzés csoportbontásban lett megtartva 5- 5 fő részvételével. A képző a REKTOR OKTATÓKÖZPONT Kft., engedélyszáma: E-000067/2013, a képzés engedélyszáma: E-000067/2013/D001, Megvalósítási helyszín: 7622 Pécs, Béke utca 1.

A projektünk célja, hogy vállalkozásunk olyan humánerőforrás bázissal rendelkezzen, amellyel a munkavégzését a lehető leghatékonyabb módon tudja végezni. Cél, hogy a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a cégünk versenyképessége. Jelen pályázatban igényelt képzéseket, olyan szellemi tőkebefektetésnek tekintjük, amellyel alkalmazottjaink meglévő tudását, képességét és készségét fejleszthetjük, hogy ezzel hozzájárulhassanak cégünk hatékony és sikeres működéséhez.

Tájékoztatás projekt kezdés

2018.11.15

A INFOCOMPLEX INFORMATIKAI ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÓ ÉS FEJLESZTŐ BETÉTI TÁRSASÁG 7 887 267 ft vissza nem térítendő támogatást nyert a gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program által, 2017. március 29-én meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című felhívás Keretében.

7 887 267 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert cégünk a „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállaltok munkavállalói számára” című pályázaton. Projektünk címe: „Munkahelyi képzések megvalósítása az InfoComplex Bt-nél.”, projektünk azonosítószáma: GINOP-6.1.6-17-2018-00318. A projekt elszámolható költsége: 7 887 267,- Ft, Támogatás intenzitása:  100%.

A projekt kezdése: 2018.11.15

A projekt egyik célja, hogy vállalkozásunk olyan humánerőforrás bázissal rendelkezzen, amellyel a munkavégzését a lehető leghatékonyabb módon tudja végezni. Cél, hogy a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a cégünk versenyképessége. Jelen pályázatban igényelt képzéseket, olyan szellemi tőkebefektetésnek tekintjük, amellyel alkalmazottjaink meglévő tudását, képességét és készségét fejleszthetjük, hogy ezzel hozzájárulhassanak cégünk hatékony és sikeres működéséhez. A projekt keretében 10 dolgozó képzésére nyertünk támogatást. 2 fajta képzést valósítunk meg 2 csoportban.

Az alábbi munkahelyi képzések valósulnak meg a projekt keretében:

 • Üzletvitel a gyakorlatban – 64 óra
 • Irodai programok – 32 óra

Ezúton mondunk köszönetet a Magyar Állam és az Európai Szociális Alap támogatásáért.

Tájékoztatás köztes

2020.06.20

Az INFOCOMPLEX INFORMATIKAI ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÓ ÉS FEJLESZTŐ BETÉTI TÁRSASÁG 7 887 267 ft vissza nem térítendő támogatást nyert a gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program által, 2017. március 29-én meghirdetett „munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című felhívás keretében.

7 887 267 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert cégünk a „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállaltok munkavállalói számára” című pályázaton. Projektünk címe: „Munkahelyi képzések megvalósítása az InfoComplex Bt-nél.”, projektünk azonosítószáma: GINOP-6.1.6-17-2018-00318. A projekt elszámolható költsége: 7 887 267,- Ft, Támogatás intenzitása: 100%.

 • A projekt kezdése: 2018.11.15
  A projekt várható fizikai befejezése: 2020.08.29

A projekt egyik célja, hogy vállalkozásunk olyan humánerőforrás bázissal rendelkezzen, amellyel a munkavégzését a lehető leghatékonyabb módon tudja végezni. Cél, hogy a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a cégünk versenyképessége. Jelen pályázatban igényelt képzéseket, olyan szellemi tőkebefektetésnek tekintjük, amellyel alkalmazottjaink meglévő tudását, képességét és készségét fejleszthetjük, hogy ezzel hozzájárulhassanak cégünk hatékony és sikeres működéséhez. A projekt keretében 10 dolgozó képzésére nyertünk támogatást. 2 fajta képzést (Üzletvitel a gyakorlatban – 64 óra, Irodai programok – 32 óra ) valósítunk meg 2 csoportban.

Az alábbi munkahelyi képzések valósultak meg a projekt keretében eddig:

 • Üzletvitel a gyakorlatban 1. csoport – 64 óra
 • Irodai programok 1. csoport– 32 óra
 • Irodai programok 2. csoport – 32 óra

Ezúton mondunk köszönetet a Magyar Állam és az Európai Szociális Alap támogatásáért.

Gyakornoki program pályázat

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével a „Gyakornoki program az InfoComplex Bt.-nél” című projekt keretében az InfoComplex Bt. 1 fő gyakornokot és 1 fő mentort foglalkoztat. A támogatás mértéke közel 2,45 millió Ft, amely 100%-os Európai Uniós támogatásból valósult meg.

Az InfoComplex Bt. 2003-ban alakult Informatikai és Telekommunikációs Szolgáltató és Fejlesztő gazdasági társaság. Fő profilja az IT outsourcing. Cégünk alakulása óta több mint 500 cégnek szolgáltatott. A Nemzetgazdasági Minisztériumnak köszönhetően az InfoComplex Bt.-nek a projekt keretén belül sikerült a megítélt támogatási összegből egy fő pályakezdő gyakornokot, valamint a munkáját segítő, értékelő szerepet betöltő mentort foglalkoztatni.

Célunk volt, hogy a gyakornoki programunkba bevonásra kerülő fiatal pályakezdő az Infoxomplex Bt.-nél szerezzen gyakorlati tapasztalatot megismerve a vállalati kultúránkat, és a szakmai fejlődésen túl elköteleződjen a szervezetünk iránt. Ezáltal a projekt megvalósítását követően a kötelező továbbfoglalkoztatási kötelezettségen túl is részévé válik a szervezetnek. A projekt eredményeként 1 fő pályakezdő gyakornok 13,5 hónap valós szakmai gyakorlatot szerez, aminek segítségével nő a személyes elköteleződése munkaadója és szakmája iránt egyaránt. A projekt zárását követően a továbbfoglalkoztatása is biztosított. A megszerzett munkatapasztalat a továbbiakban referenciaként szolgálhat számára a további munkavállalás során.

A projekt megvalósítási időszaka 2017 májusától 2018. februárig tart. A támogatás során elnyert összegből a gyakornok bér és járulékköltsége, valamint a mentor díja és járuléka került finanszírozásra.

Rugalmas munkahelyek kialakítása pályázat

A InfoComplex Informatikai és Telekommunikációs Szolgáltató és Fejlesztő Bt. 7 942 137 forint vissza nem térítendő támogatást nyert „A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések” tárgyú pályázati kiíráson. A fejlesztés megteremti annak lehetőségét, hogy a kreativitást és innovációt támogató rugalmas munkakörnyezet és munkarend alakuljon ki.

Az InfoComplex Informatikai és Telekommunikációs Szolgáltató és Fejlesztő Bt. fő profilja: informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése, legfőbb szolgáltatásai rendszertervezés és informatikai beruházások, rendszerek üzemeltetése. A cég lépést kívánt tartani az informatikai iparág gyors és folyamatos változásával.

Jelen projekt keretében az InfoComplex Bt. célja a kreativitást és innovációt támogató rugalmas munkakörnyezet és munkarend kialakítása, a távoli munkavégzés munkajogi, munkafolyamatbeli és technikai feltételeinek megvalósítása volt. Célunk volt továbbá, hogy stresszmentes munkakörnyezet és munkafolyamatok alakuljanak ki, és létrejöjjön a dolgozóink teljesítményének mérési rendszere.

Az InfoComplex Bt. jelenlegi projektben a következőket valósította meg:

 • szervezeti szükségletfelmérés
 • képzések a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésével kapcsolatosan
 • munkakörök racionalizálása
 • dokumentáció át- és kidolgozása
 • munkaidők átszervezése
 • munkaszervezés átalakítása
 • hordozható, távoli munkaállomások beszerzése