Felhő

A felhő izgalmas, biztonságos és rugalmas megoldásokat kínál a vállalkozásoknak.

A felhő (cloud computing) a számítástechnika egyik legújabb fogalma. A felhő szolgáltatás azt jelenti, hogy olyan programokkal, fájlokkal dolgozunk, melyek fizikailag nem a saját gépünkön, hanem egy ismeretlen helyen vannak, valahol a „felhőben”. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kiszabaduljunk az infrastrukturális környezetből, hisz a felhő szolgáltatásai bárhonnan könnyen elérhetőek. 

 Microsoft Silver partnerként folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy a legújabb felhő technológiákkal tudjuk támogatni ügyfeleinket. 

office365
microsoft-office-365-icons-with-names-teams

Több mint 50 sikeres Office 365 bevezetésen vagyunk túl.

2012 óta vagyunk Microsoft Cloud partnerek. Azóta az Exchange Online és a OneDrive szolgáltatásokban sok tapasztalatot szereztünk, mely egy ilyen bevezetés során felbecsülhetetlen érték!

Stabilitás

Megbízható, folyamatosan működik, nincs leállás.

Mobil eszközök

Bármely mobilról és tabletről elérhető (iOS, Blackberry, Windows Phone, Android).

Névjegyek

Sosem vesznek el a céges kontaktok. Ha elveszik a telefon, az adatok távolról törölhetőek!

Szinkronizáció

Minden eszközön látszik minden információ, még a küldött elemek is szinkronizálódnak.

A Microsoft SharePoint Online folyamatos fejlődése végett kiváló eszköz lett a vállalkozások kezében.

2015 óta foglalkozunk a SharePoint Online bevezetésével. Több telephelyes, sok "mozgó" munkatársat foglalkoztató vállalatoknak ajánljuk. 1TB táhely, és a bevezetés is könnyen, akár távolról megvalósítható.

Bárhonnan elérhető

A felhőberolt fájlokat bárhonnan elérheted, a telefonodról, a laptopról, akár Macbook-ról is. Kiválasztható, hogy melyik mappákat szinkronizálja, így nem használja el a gép tárhelyét.

Közös szerkesztés

Word, Excel és Powerpoint dokumentumokat egy időben, akár többen is szerkeszthetitek, mely még hatékonyabbá teszi a közös munkát. Kipróbált, működő megoldás!

Verziókövetés

A webes felületen akár több verziót is megnyithatsz nyomon követve a változásokat. A törölt elemeket vissza lehet állítani, egy véletlen törlés esetén ez nagyon jól jöhet!

Érdekel a felhő? Írj nekünk!

Ha a felhő izgalmas számodra, írj nekünk, vagy csörrenj ránk a +36 (72) 555-777 számon. Segíteni fogunk!