A felhő izgalmas, biztonságos és rugalmas megoldásokat kínál a vállalkozásoknak.

A felhő (cloud computing) a számítástechnika egyik legújabb fogalma. A felhő szolgáltatás azt jelenti, hogy olyan programokkal, fájlokkal dolgozunk, melyek fizikailag nem a saját gépünkön, hanem egy ismeretlen helyen vannak, valahol a „felhőben”. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kiszabaduljunk az infrastrukturális környezetből, hisz a felhő szolgáltatásai bárhonnan könnyen elérhetőek. 

2011 óta foglalkozunk felhő szolgáltatások bevezetésével. Egyre több partnerünknél alakítunk ki felhő megoldásokat, akár a helyi irodai rendszerekkel ötvözve. A Dropbox 1TB-os tárhelye például kiválóan alkalmas NAS rendszerek felhő mentésére!

cloud382Levelezés a felhőben

Cégünk Microsoft Cloud partnerként az Office 365 szolgáltatásainak bevezetését kínálja partnereinek. Az Exchange Online levelezőnél nem ismerünk hatékonyabb megoldást, mi magunk is ezt használjuk. Nagyon stabil és valóban minden eszközről elérhető!

cloud374Dokumentumok tárolása

A Dropbox-ot illetve a OneDrive-ot sokan használják magán célra. Ezek viszont nagyon hatékony eszközzé válhatnak a vállalkozások kezében is egy jó bevezetés után. A dokumentumainkat bárhonnan elérhetjük, különböző jogosultságok beállításával is. Mi a Dropbox szolgáltatásait preferáljuk.

cloud376

Adatbiztonság a felhőben

A felhőben tárolt adatok biztonsága sokaknak nagy kérdés. Remek partnerünk, Dr. Kustos Petra szakértelme segít bennünket abban, hogy a végfelhasználói szerződések és egyéb szabályzatok útvesztőjében eligazodjunk. Ez nem technológiai, hanem sokkal  inkább jogi kérdés!

Exchange__transparent-1024x408Több mint 40 sikeres Office 365 bevezetésen vagyunk túl.

2012 óta vagyunk Microsoft Cloud partnerek. Azóta az Exchange Online és a OneDrive szolgáltatásokban sok tapasztalatot szereztünk, mely egy ilyen bevezetés során felbecsülhetetlen érték!

Stabilitás

Megbízható, folyamatosan működik, nincs leállás.

Mobil eszközök

Bármely mobilról és tabletről elérhető (iOS, Blackberry, Windows Phone, Android).

Névjegyek

Sosem vesznek el a céges kontaktok. Ha elveszik a telefon, az adatok távolról törölhetőek!

Szinkronizáció

Minden eszközön látszik minden információ, még a küldött elemek is szinkronizálódnak.

Tudj meg többet közvetlenül a Microsoft-tól!

Az alábbi linkre kattintva fontos információkhoz juthatsz az Office 365 csomagjairól.

Office 365 Vállalti csomagok összehasonlítása

Az Exchange Online előnyei

Ha kérdésed van, kérlek, keresd szakértőinket a support@infocomplex.hu email címen,
vagy a +36 (72) 555-777 telefonszámon!

dropbox

A Dropbox Team funkció bevezetése óta a jól ismert felhő tárhely
kiváló eszköz lett a vállalkozások kezében.

2015 óta foglalkozunk a Dropbox vállalati bevezetésével. Több telephelyes, sok “mozgó” munkatársat foglalkoztató vállalatoknak ajánljuk. 1TB táhely 100 euró, és a bevezetés is könnyen, akár távolról megvalósítható.

Bárhonnan elérhető

A Dropboxban tárolt fájlokat bárhonnan elérheted, a telefonodról, a laptopról, akár Macbook-ról is. Az új kliensben már kiválasztható, hogy melyik mappákat szinkronizálja, így nem használja el a gép tárhelyét.

Közös szerkesztés

Word, Excel és Powerpoint dokumentumokat egy időben, akár többen is szerkeszthetitek, mely még hatékonyabbá teszi a közös munkát. Kipróbált, működő megoldás!

Verziókövetés

A webes felületen akár több verziót is megnyithatsz nyomon követve a változásokat. A törölt elemeket vissza lehet állítani, egy véletlen törlés esetén ez nagyon jól jöhet!

Érdekel a felhő? Írj nekünk!

Ha a felhő izgalmas számodra, írj nekünk, vagy csörrenj ránk a +36 (72) 555-777 számon. Segíteni fogunk!